Referanser

Office Management as:

Vi på Office Management valde Frukthaven som vår leverantör efter att ha tagit ett par rundor med andra aktörer på marknaden.

Valet föll enkelt på frukthaven då dom har levererat jämnast kvalité på frukten och med leveranssäkerhet dag till dag och detta har vi fått bevisat från våra kunder sedan då bland annat Bonnier Publication gick för oss som sin tredje leverantör av frukt då det varit stort missnöje med kvalitén hos konkurrenter

När det kommer till att vända på en femöring så kan jag verkligen rekommendera Frukthaven med då vi har en del krävande kunder men det är inga problem att lösa deras frågor eller krav.

Mvh

Daniel Litbo

Salgssjef 

Office Management

 

Compass Group Norge

Frukthaven as har levert fruktkurver til Compass Group i Norge siden 2014.

Vi er veldig fornøyde med samarbeidet, leveransene fungerer godt og Frukthaven leverer god kvalitet til avtalt tid. Dette er viktig for oss da våre brukere stiller høye krav til begge deler.

Frukthaven er også en tilpasningsdyktig partner som tar til seg innspill fra oss og kan tilpasse seg spesielle behov.

Eksempel på dette er redesign av designet på kurven etter innspill fra Compass Group.

Vi kan trygt anbefale Frukthaven som leverandør av fruktkurver til deg og din bedrift.

 

Mvh

Terje Christoffersen

Innkjøpsdirektør CG Norge

Compass Group Norge

 

Forsvaret: 

Vi har hatt Frukthaven as som vår fruktleverandør i mange år. Frukthaven as har strekt seg langt for å imøtekomme Forsvarets behov i denne perioden. De har blant annet opprettet avdelingskontor og gjort avtaler for frakt, samt lokale innkjøpsavtaler med økologisk drevne produsenter. Jeg oppfatter de som en  imøtekommende og serviceinnstilt leverandør. 

Mvh

Bjørg Rannem Bilden

Kjøkkensjef

FLO Forsyning Baseavd Kjeller